access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

OBAVEŠTENJA

Autor: Medeja

BB Glow

Najnoviji trend u tehnologiji za negu kože. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože.

Pročitaj više
Autor: Medeja

Karbonski piling

Karbon laser piling, u svetu poznat kao Hollywood peel ili Black doll, predstavlja dubinski piling koji se radi kombinacijom lasera i vulkanske paste i na taj način uklanja površinski sloj kože, stimuliše proizvodnju kolagena i vrši dubinsko čišćenje pora.

Pročitaj više
Autor: Medeja

DIODNI LASER

Diodni laser je jedan od najmodernijih lasera za trajnu epilaciju. Nova generacija sa tri talasne dužine (755 nm, 808 nm i 1064 nm) tako da deluje podjednako efikasno i na svetle i na tamne dlačice. Njegova prednost je da se tretmani epilacije mogu raditi tokom cele godine a najbitije je da se mogu raditi i na osunčanoj koži.

Pročitaj više
Autor: Medeja

GEL KONTROL

NOVO u Medeji! Control gel ima jedinstvenu formulu, koja u odnosu na klasične LED/UV gelove, omogućava potpunu kontrolu nad proizvodom, bez razlivanja. Kombinuje prednosti klasičnog gela i akrila.

Pročitaj više
Autor: Medeja

HYPERVOLT PIŠTOLJ

Hypervolt „pištolj“ Posebno je delotvoran za ciljanu masažu dubokih tkiva, naslage celulita i u kombinaciji sa maderoterapijom daje izvrsne rezultate.Masaža takođe deluje kao preventivno sredstvo, čime se smanjuje opasnost od povreda. Ima 4 različita dodatka, koje se lako zamenjuju s obzirom na područje masaže, nudeći tako daleko više mogućnosti od normalnog valjka za masažu. Razbija naslage celulita, ublažava bol u mišićima, ublažava, ukočenost mišića, poboljšava cirkulaciju, poboljšava mišićnu fleksibilnost, ovo su samo neke od prednosti korišćenja Hypervolta.

Pročitaj više
Autor: Medeja

KANA OBRVE

NOVO U MEDEJI! KANA OBRVE! Ispravno oblikovane i dizajnirane obrve daju veći efekat na celokupni izgled lica nego bilo koji drugi deo. Kana je prirodna biljka ,ona boji i kožu i dlaku(na dlaci duže stoji-oko mesec dana a istovremeno i podstiče rast dlake. Ovaj tretman je pogodan i za mlađe i za starije, one sa samo nekoliko dlačica u obrvama, kao i sve one kojima je potrebna samo korekcija. Krajnji efekat su pravilno oblikovane obrve sa bojom koja izgleda kao vaša.

Pročitaj više
  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD