access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

IPL TERAPIJA PIGMENTNIH PROMENA

Medeja

IPL-om se uspešno tretiraju hiperpigmentacije nastale usled prekomernog izlaganja Suncu, bez obzira li je u pitanju lice ili telo; kao i pigmentacije nastale kao posledica upotrebe solarijuma ili nekih kozmetičkih preparata.
Takođe se mogu tretirati staračke pege, hiperpigmentacije nastale u trudnoći ili u pubertetu usled hormonalnih reakcija kože; ili posledične reakcije kože zbog konzumiranja lekova. Tretmani rezultiraju svežom i blistavom kožom.
Tretman depigmentacije IPL-om funkcioniše na bazi pulsirajuće svetlosti koja emituje svetlosne talase na ciljana područja, čime se jasno uklanjaju fleke, hemangiomi i druge nepravilnosti na koži.
Tretmani se ponavljaju u vremenskom razmaku od 14 do 21 dan. Poboljšana struktura kože kao i pozitivne promene su vidne nakon svakog tretmana.
Osećaji u toku tretmana su individualni i zavise od regije koja se tretira. Može se osetiti blago peckanje, ali u većini slučajeva je osećaj prijatan. Stanje kože kod nekih klijenata može zahtevati dodatne tretmane i posle početne serije od 4 do 6 tretmana.
Ukoliko odlučite da radite ovu vrstu tretmana, trebalo bi da znate sledeće:
- Većina neželjenih reakcija je blaga i kratkotrajna i može se odraziti u vidu crvenila, koje se obavezno javlja nakon svakog tretmana i nestaje posle 24h.
- Blagi otok i modrice, kao posttretmantski poremećaj pigmentacije su takođe mogući; ali se po statističkim podacima javljaju u 1% slučajeva, ukoliko već postoje ozbiljna oštećenja kože dejstvom spoljašnih faktora, slabog kvaliteta vezivnog tkiva oko krvnih sudova. Ove pojave obično nestaju u roku od 3 do 4 dana.
Svakako ćemo Vam dati jasne instrukcije pre tretmana, koji su uslovi neophodni kako bi tretiranje kože ovim putem bilo moguće, kao i neophodne instrukcije nakon tretmana

Kategorije proizvoda


close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD
  akcija - 0 %
  RSD RSD