';
Image module

TRAJNO GLATKA KOŽA

Diodna
epilacija

Diodna epilacija je najbolji način uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove i boje kože. Naš aparat sa tri talasne dužine omogućava efikasan, siguran i dugotrajan rezultat.

Da li je diodni tretman bolan?

Smatra se da je ovo jedna od najbezbolnijih metoda uklanjanja dlaka.
Moderni aparati za epilaciju, medju koje spada i diodna tokom uklanjanja dlačica istovremeno i hlade kožu. Na delovima tela koji su osetljiviji na bol, poput prepona ili delova ledja i pazuha, kao i tamo gde je gustina folikula veća, može se osetiti blago do umereno peckanje, ali većina klijenata to dobro podnosi.

Koji se sve delovi tela mogu tretirati? Ovim aparatom se mogu uklanjati dlake sa svih delova tela, prepona, pazuha, lica, ruku i nogu, stomaka i grudi, ledja.

Procedura

Poželjno je da jedan dan pre prvog dolaska klijent obrije dlake sa željene regije. Procedura same epilacije se sastoji u tome da se aparat prisloni na kožu, prethodno namazanu ultrazvučnim gelom zbog boljeg prijanjanja glave aparata. Nakon toga se sondom, parcijalno, prelazi definisana regija, uz kontinuirano emitovanje impulsa. Dužina trajanja tretmana epilacije zavisi od veličine tretirane regije (od 5 do 45 minuta).

Broj tretmana

Kod diodne epilacije se skida do 80% dlaka u fazi rasta. Prosečan čovek ima oko 4 generacije dlaka koje na telu rastu u razmacima od 4 nedelje na licu, 5-6 nedelja na telu i 8-10 nedelja na nogama. Na osnovu toga, potrebno je uraditi 4 do 6 tretmana kako bi se tretirale sve navedene generacije dlaka.

Svetlije i tanje dlake apsorbuju manje svetlosne energije aparata, pa je u proseku potrebno 2-3 tretmana više nego za standardne dlake. Nakon 6 tretmana u standardnom slučaju, ostaće u proseku 20% tankih i svetlijihh dlaka.

Nakon tretmana

Nakon tretmana kod nekih osoba pojavi se blago crvenilo koje nestaje u roku od 30min.

Dlake ne otpadaju momentalno već nakon 10-14 dana. Prvih nekoliko dana dlake ce rasti, nakon cega bi se rast zaustavio, dok bi nakon 10 dana same ispadale. U periodu dok čekate sledeći tretman, tretiranu regiju nemojte depilirati i dlačice čupati pincetom, vec ih brijte.

Ko se može podvrgnuti tretmanu epilacije? Dlake se bez ikakvih posledica ili neželjenih efekata mogu ukoniti već kod tinejdžera i dece iznad 11 godina.

Tretmanu se mogu podvrgnuti muškarci i žene, počev od perioda adolescencije.

Pre početka tretmana, poželjno je zakazati konsultaciju, kako bi se detaljnije upoznali sa samom procedurom.

Image module
Image module
Image module
Image module

Ostali tretmani