';

Poznate ličnosti u Medeji

Neizmerno nam je zadovoljstvo da iznova uživamo u srdačnosti i šarmu naše prelepe glumice Dragane Mićalović. Ove godine, ona je imala priliku da zablista kao voditelj programa na otvaranju 56. festivala “Filmski susreti“, u Nišu. A mi, priliku da još jednom opravdamo poverenje koje nam Dragana iznova i iznova ukazuje. Naš fenomenalan tim je vešto zaokružio njenu odevnu kombinaciju i naglasio njen jedinstveni prirodan sjaj.

Dragana je rođena u Leskovcu, potiče iz porodice umetnika gde se i rodila njena ljubav prema glumi i muzici. Pohađala je muzičku školu „Stanislav Binički“, a muzika je i danas važan deo njenog dana. Čari pozorišta upoznala je uz svog oca, i uspela da, nakon završetka Fakulteta za medije i komunikaciju, ostvari svoj san i sa 27 godina upiše glumu na Akademiji savremenih umetnosti. Iza sebe, sada već ima brojna ostvarenja, s obzirom da aktivno glumi od 2010. godine.

Maya Lisa je nastupala na Nisville Jazz Festival-u 2019. godine, a za njen izgled, kao i izgled njenih saradnika pobrinuo se tim profesionalnih šminkera salona Medeja.

Ana Grčić – modna dizajnerka

Nataša Ninković – glumica

Filmski susreti 2022. godine – Niš

Milica Milša – glumica

Liljana Blagojević – glumica

Nina Nešković – glumica

Iz Medejine arhive

Isidora

This site is registered on wpml.org as a development site.