';

Medeja – Ime moje lepote

U samom centru Niša, nalazi se kozmetički salon Medeja, veliki i moderan prostor koji odiše svežinom i pruža osećaj mira, ravnoteže i perfekcionizma.

Godine predanog rada i usavršavanja u zemlji i inostranstvu, najnovija tehnologija u kozmetici, stalna edukacija osoblja na međunarodnim seminarima i kongresima, kao i stalno praćenje inovacija u svetu kozmetike, kroz ulaganja u nove aparate i preparate garantuju stručnost u pružanju kozmetičkih usluga.

Od maja 2015. na još jednoj lokaciji u gradu, je počeo sa radom naš novi salon, Medeja Bulevar.

Prijatan ambijent, profesionalan i kvalifikovan kadar i preparati najboljih svetskih kozmetičkih kuća su definitivno dobar spoj zbog koga ćete se vraćati u ovaj salon. Ovde možete uživati u mnogobrojnim tretmanima lica i tela, uslugama manikira i pedikira, profesioalne šminke, permanentnog make up-a, softap-a, japanskog iscrtavanja (microblading) obrva, kao i u tretmanima najsavremenije aparativne kozmetike.

Medeja - o nama - radna atmosfera

Sa ciljem da pružamo još bolji kvalitet…

Iskustvom i profesionalnošću, visoko-kvalifikovanim osobljem, timskim radom i kreacijom individualnih tretmana održavamo dugogodišnji odnos sa klijentima, na obostrano zadovoljstvo.

Medeja-UKS saradnja sa strušnjacima iz oblasti dermatologije, fizijatrije i plastične hirurgije, uz udruženo delovanje profesionalnih preparata i manuelnih tehnika zadovoljava i najzahtevnije.

Pridružite nam se i postanite deo tradicije prepoznatljivog imena Medeja!

Udruženje kozmetičara Srbije

This site is registered on wpml.org as a development site.