access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

O nama

„Sa ponosom dočekujem nove generacije svojih klijenata, uživajući sa onima koji su sa mnom od samog mog početka, značajne 1990. godine. Shodno godinama, strpljenju i vrednom radu ide i iskustvo, koje se razvijalo i nastavlja tim putem. Neretko se zapitam gde se zaustaviti, a gde nastaviti u svetu kozmetike, onda shvatam koliko zadovoljstvo mi pričinjava posao kojim se bavim svih ovih godina. Na meni svojstven način sam izgradila tim i tradiciju prepoznatljivog imena Medeja.“

Sa poštovanjem Ljiljana Mitić Vasić – kozmetičar i vlasnica salona.

U samom centru Niša, nalazi se kozmetički salon Medeja, veliki i moderan prostor koji odiše svežinom i pruža osećaj mira, ravnoteže i perfekcionizma.

Godine predanog rada i usavršavanja u zemlji i inostranstvu, najnovija tehnologija u kozmetici, stalna edukacija osoblja na međunarodnim seminarima i kongresima, kao i stalno praćenje inovacija u svetu kozmetike, kroz ulaganja u nove aparate i preparate garantuju stručnost u pružanju kozmetičkih usluga.

Od maja 2015.-te, na još jednoj lokaciji u gradu, je počeo sa radom naš novi salon, Medeja Bulevar.
Prijatan ambijent, profesionalan i kvalifikovan kadar i preparati najboljih svetskih kozmetičkih kuća su definitivno dobar spoj zbog koga ćete se vraćati u ovaj salon. Ovde možete uživati u mnogobrojnim tretmanima lica i tela, uslugama manikira i pedikira, profesioalne šminke, permanentnog make up-a, Softap-a, japanskog iscrtavanja (microblading) obrva kao i u tretmanima najsavremenije aparativne kozmetike.
Sa ciljem da pružamo još bolji kvalitet…

Iskustvom i profesionalnošću, visoko-kvalifikovanim osobljem, timskim radom i kreacijom individualnih tretmana održavamo dugogodišnji odnos sa klijentima, na obostrano zadovoljstvo.

Medeja-UKS saradnja sa strušnjacima iz oblasti dermatologije, fizijatrije i plastične hirurgije, uz udruženo delovanje prodesionalnih preparata i manuelnih tehnika zadovoljava i najzahtevnije.

Pridružite nam se i postanite deo tradicije prepoznatljivog imena medeja!

 

Udruženje
kozmetičara
Srbije

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD
  akcija - 0 %
  RSD RSD