access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

Najnovije vesti i obaveštenja

Saveti iz Kozmetičkog salona Medeja za buduće i novopečene MAME

Briga o svom telu i lepoti lica je nezaobilazna stvar svake žene. Svako od njih ima svoj ritual i svoj kutak u nekom salonu gde se oseća posebnom. Kada žena zatrudni, menja se puno toga, njene navike i njena interesovanja, ali se sigurno neodriču svoje nege lice i tela. Menja se samo pristup održavanju. Neki tretmani su nepoželjni u trudnoći i tokom dojenja, ali mnogi od njih se mogu bez brige nastaviti.

Pročitaj više

PRESOTERAPIJA LIMFNA DRENAŽA BTL

Suština limfne drenaže jeste stimulacija kretanja tečnosti iz međućelijskih prostora u limfne sudove, a zatim iz limfnih sudova i limfnih čvorova u venski sistem odnosno u cirkulaciju. Treba naglasiti da to nije masaža mišića, već vrlo specifičan postupak kojim se ispira i obnavlja tkivna tečnost u organizmu i koji treba dobro poznavati i pravilno sprovoditi da bi se ostvarile koristi za ceo organizam.

Pročitaj više

BTL EXILIS lica

Bez hirurške intervencije, bola, rizika i oporavka isprobajte tretman aparatom koji je zasnovan na najmodernijoj tehnologiji a omogućava zatezanje kože lica . BTL Exilis Elite poseduje 2 sonde kojima se tretira lice ili telo. Kod tretmana kože lica, talasi koje emituje podstiču remodeliranje tj. stvaranje novog kolagena, neokolagenizaciju, tako da bore postaju pliće, a samo lice deluje odmornije i mlađe. U toku tretmana se može izgubiti podbradak i ukloniti fleke, a kod kože koja je sklona pucanju kapilara nema kontraindikacija. U zoni lica tretira se: – područje oko očiju, – vrat, – područje vilice

Pročitaj više

PDT – Led system za lecenje i podmladjivanje

Fotodinamična terapija (PDT – photodynamic therapy) podrazumeva usmeravanje LED svetla različite boje na kožu. Led svetla rade na različitim frekvencijama i prodiru u različite dubine kože, tako tretiramo različite indikacije odnosno probleme.

Pročitaj više

BROWLIFT Lamination

Ovim tretmanom obrve se podizu i boje, a dlaka postaje punija. Luminacijom obrva dobijate guste, uredne obrve začešljane na gore, koje deluju potpuno prirodno.

Pročitaj više

Karbonski piling

Karbon laser piling, u svetu poznat kao Hollywood peel ili Black doll, predstavlja dubinski piling koji se radi kombinacijom lasera i vulkanske paste i na taj način uklanja površinski sloj kože, stimuliše proizvodnju kolagena i vrši dubinsko čišćenje pora.

Pročitaj više

ČLANAK O NEZI

11.7.2005 godine izašao je članak o Nezi, kao deo higijene, ne samo žena već i muškaraca. Tada se javno pričalo…

Pročitaj više

Ukucajte ključnu reč i pretražite vesti

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD
  akcija - 0 %
  RSD RSD