access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

PDT – Led system za lecenje i podmladjivanje

Fotodinamična terapija (PDT – photodynamic therapy) podrazumeva usmeravanje LED svetla različite boje na kožu. Led svetla rade na različitim frekvencijama i prodiru u različite dubine kože, tako tretiramo različite indikacije odnosno probleme. Led svetla mogu da se koriste samostalno (kombinovanjem više boja ili usmeravanjem samo jedne boje led svetla) ili u kombinaciji sa različitim tretmanima.

Plavo led svetlo protiv akni

 

Plavo led svetlo emituje svetlo određene frekvencije koje diretkno prodire u sloj kože gde su bakterije koje uzrokuju pojavu akni. Uništava bakterije, pogodno je i za upaljene akne, ima antibakterijsko dejstvo pa vrši i prevenciju daljeg nastanka akni.

Crveno led svetlo za anti aging tretman

Crveno led svetlo emituje svetlo određene frekvencije koje diretkno prodire u sloj kože gde se odigravaju različiti mehanizmi zaduženi za prozvodnju kolagena i elastina. . Terapija crvenim led svetlima je pogodna i za suvu i dehidriranu kožu.

 

Ljubičasto led svetlo za akne i ožiljke od akni

Kako je ljubičasta boja kombinacija plave i crvene boje ona ima dvostruko dejstvo: antibakterijsko i regenerišuće. Ljubičasto led svetlo prodire u kožu i deluje na bakterije koje izazivaju akne ali ujedno i podstiče regeneraciju oštećene kože. Preporučuje se kod kože koja je sklona aknama ali nema aktivne-upaljene akne, kada želimo da vršimo prevenciju nastanka novih akni, i kod one kože koja ima pliće ožiljke od akni.

Zeleno led svetlo protiv hiperpigmentacija – uklanjanje fleka na koži

 

Zeleno led svetlo ima umirujuće desjtvo (antiinflamatorno dejstvo) i uklanja fleke na koži – hiperpigmentacije, prodire u kožu i deluje na redukciju proizvodnje i nagomilavanje melanina koji je zadužen za stvaranje fleka, odnsono hiperpigmentacija.

 

Žuto led svetlo za zatezanje kože

Žuto led svetlo podstiče mikrocirkulaciju, dovodi kiseonik do ćelija i podstiće međućelijske procese u koži, procese čime se podiže nivo energije u ćelijama, podstiče limfnu drenažu pa je pogodno i kod kože sklone zadržavanju viška tečnosti, ali ujedno i uklanja sitne crvene tačkice po koži kao posledica poremećaja mikrocirkulacije.

Narandžasto led svetlo za revitalizaciju kože

Narandžasto led svetlo je pogodno kod pušačke kože, kože koja deluje sivo i dehidrirano, koža koja je ispošćena posle dužeg izlaganja sunčevim zracima ili manjim povredama. Narandžasto led svetlo ima revitalizujće desjtvo jer podstiče određene procese u koži zadužene za ozdravljenje i revitalizaciju podsticanjem povećanja energije ćelija u koži. Takođe, pogodno je i kod suve i dehidrirane kože jer ujedno podstiče i hidrataciju kože.

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD
  akcija - 0 %
  RSD RSD